In de blog van Familiehotel Scheveningen laten wij u als ouders met kinderen zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om te overnachten in de badplaats Scheveningen. We hebben gekeken naar de best beoordeelde hotels in Scheveningen die familiekamers aanbieden. In deze blog zetten we ook de positieve en negatieve kanten van al deze hotels op een rij, op basis van honderden beoordelingen van gezinnen met kinderen. Ook geven wij enkele opties voor familiehotels in Scheveningen met een zwembad.

1.Boulevardhotel Scheveningen

Het eerste familiehotel van Scheveningen is het Boulevard Hotel Scheveningen en dit hotel ligt aan het strand van Scheveningen. Het hotel ligt op een duin en kijkt uit over de Scheveningse Zee. Het hotel beschikt over diverse familiekamers voor gezinnen met kinderen.

Zo hebben ze een familiekamer voor vier personen van 18m2 en bestaat uit vier eenpersoonsbedden. Deze familiekamer heeft ook een badkamer met ligbad, wat wij altijd prettig vinden als we in een hotel verblijven. Dit hotel verhuurt ook appartementen aan gezinnen met kinderen. Deze appartementen zijn ook niet super groot, maar hebben wel één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een woonkamer met twee slaapbanken.

In dit kindvriendelijke hotel in Scheveningen is het ook mogelijk om een ​​hapje en een drankje te nuttigen. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar waar u hiervoor terecht kunt. Uiteraard ligt het hotel aan de boulevard de Scheveningen, waardoor u ook tientallen mogelijkheden heeft waar u op deze boulevard iets te eten en te drinken kunt vinden.

Boulevard Hotel Scheveningen beoordelingen

Dit gezinsvriendelijke hotel in Scheveningen heeft een algehele beoordeling van 8,6, gebaseerd op ruim 1.830 beoordelingen. We hebben gekeken naar de ruim 640 beoordelingen die dit hotel heeft ontvangen van gezinnen met kinderen en op basis van die beoordelingen hebben we een lijst samengesteld met de positieve en negatieve punten van het hotel.

Pluspunten Boulevard Hotel Scheveningen: De ligging van het hotel en het uitzicht worden door de meeste gezinnen met kinderen als positief punt genoemd. Daarnaast worden het ontbijt, vriendelijk personeel en het hebben van eigen parkeerplaatsen vaak als positieve punten genoemd.

Minpunten Boulevard Hotel Scheveningen: Er zijn niet zoveel minpunten, maar een paar gezinnen gaven aan dat er geen lift is, waardoor je veel trappen moet lopen en dat het in de warme zomermaanden warm kan worden in de kamers.

2.Ramada Den Haag Scheveningen

Er zijn veel goede hotels in Scheveningen, Ramada Den Haag is er één van.

Het tweede hotel in onze lijst met familiehotels in Scheveningen ligt eveneens aan de boulevard de Scheveningen. Het Ramada Den Haag Scheveningen beschikt over verschillende soorten familiekamers die bovendien zeer ruim zijn, waar gezinnen tot vijf personen kunnen slapen.

Zo hebben ze drie verschillende soorten familiekamers, waarbij de kamergrootte telkens iets groter is. Sterker nog, de grootste familiekamer is 36m2. Het leuke aan de slaapkamers is dat de kinderstapelbedden in een apart gedeelte van deze slaapkamers staan, je zit dus niet allemaal samen in dezelfde kamer.

Daarnaast beschikt dit hotel ook over een restaurant en een bar waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje, maar ook voor dit hotel zit je uiteraard op de boulevard de Scheveningen, dus je hebt veel verschillende soorten van eetgelegenheden in de omgeving.

Ramada Den Haag Scheveningen beoordelingen

Op basis van ruim 5.080 gastenbeoordelingen heeft dit gezinsvriendelijke hotel in Scheveningen een beoordeling van 8,3 gekregen. Ruim 1200 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld en op basis van deze beoordelingen zetten wij de positieve en negatieve punten van het hotel op een rij.

Pluspunten Ramada Den Haag Scheveningen: De meeste gezinnen noemen de ruime kamers, de centrale ligging, het vriendelijke personeel en het royale ontbijt als positieve punten van het hotel.

Negatieve punten Ramada Den Haag Scheveningen: bijna geen negatieve punten worden meerdere keren genoemd door gezinnen met kinderen. Een aantal gezinnen gaf aan de badkamer wat krap te vinden.

3.Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen

Het derde hotel op deze lijst ligt vrijwel naast het Ramada Den Haag Scheveningen en heeft dus dezelfde kenmerken qua ligging: zeer centraal en dichtbij de boulevard de Scheveningen. Het Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen biedt ook familiekamers voor gezinnen van vier personen.

Deze familiekamer van 35 m2 heeft een tweepersoonsbed en een slaapbank. Hier zou eventueel een campingbedje aan de slaapkamer kunnen worden toegevoegd voor een gezin van vijf. De slaapbank en het bed bevinden zich echter in dezelfde kamer. U dient hier bij het reserveren rekening mee te houden.

Ook beschikt dit hotel over een restaurant waar je drie keer per dag terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen beoordelingen

Dit kindvriendelijke hotel in Scheveningen krijgt een algemene beoordeling van 8 uit ruim 1.800 beoordelingen. In totaal hebben ruim 600 gezinnen met kinderen het hotel beoordeeld.

Positieve punten Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen: Bovenal wordt de ligging van het hotel door vrijwel alle gezinnen met kinderen als positief punt genoemd. Daarnaast worden het hotelontbijt, het vriendelijke personeel en de parkeergelegenheid vaak genoemd.

Negatieve punten Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen: Hoewel de parkeerplaats regelmatig als positief punt wordt genoemd, werd deze ook meerdere malen als negatief punt van het hotel genoemd. Parkeren zou duur zijn en te ver van het hotel. De parkeerplaatsen van hotels raken snel vol en gasten moeten elders parkeren. Communiceer dus ruim van tevoren met het hotel dat u een parkeerplaats bij het hotel wilt.

4.Hotel Waterman

Het vierde familiehotel op deze lijst is qua prijs iets goedkoper dan de voorgaande drie en ligt tevens met het hotel aan de Scheveningse Boulevard. Dat het iets goedkoper is dan andere hotels, zie je ook terug in de inrichting van de familiekamers. Dat is iets minder luxe dan de andere drie hotels.

Dit maakt natuurlijk niet zoveel uit, aangezien je in Scheveningen sowieso niet het grootste deel van de tijd op de kamer zult zijn. De familiekamer is 30m2 groot en beschikt over twee eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed. De twee bedden bevinden zich echter in verschillende kamers en de familiekamer heeft een badkamer met ligbad!

Het hotel beschikt over een mooi terras aan de voorzijde van het hotel, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Het hotel beschikt over zowel een bar als een restaurant.

Waterman Hotelrecensie

Het hotel krijgt een algemene beoordeling van 8,5 uit meer dan 2.700 beoordelingen. Qua beoordeling kun je dus zien dat het hotel niet onderdoet voor andere hotels en goed gewaardeerd wordt. Ruim 600 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld.

Positief Aquarius Hotel: Veel kamers hebben een mooi uitzicht en dit uitzicht wordt vaak als positief punt genoemd. Bovendien vinden veel gezinnen dat het hotel een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Volgens een aantal families zorgen de gastheren voor een warm gevoel in dit kleine hotel.

Nadelen Aquarius Hotel: Een aantal gezinnen meldde dat ze de kamers wat gedateerd vonden.

5.Hotel Andante aan Zee

Het goedkoopste hotel in dit rijtje familiehotels in Scheveningen is Hotel Andante aan Zee. Dit hotel ligt tevens aan de Boulevard de Scheveningen, waardoor alle vijf de hotels op deze lijst een geweldige ligging hebben. Dit hotel is echter veruit het laagst beoordeeld met een algemene beoordeling van 7.

De moderne familiekamer is 22m2 groot en heeft twee tweepersoonsbedden in de slaapkamer. Indien nodig is het mogelijk om een ​​kinderbedje bij te plaatsen. Het hotel verhuurt ook studio’s van 35 m2 voor gezinnen van vijf. Ze beschikken over meerdere studio’s met verschillende samenstellingen qua bedden.

Hotel Andante aan zee beoordelingen

Zoals we hierboven vermeldden, krijgt dit hotel de laagste beoordeling van gasten op deze lijst. In totaal ontving het hotel 3.700 beoordelingen, waardoor deze beoordeling betrouwbaar is.

Positieve punten Hotel Andante by the Sea: De locatie van het hotel en het ontbijt worden het vaakst genoemd als positieve punten van het hotel.

Negatieve punten Hotel Andante by the Sea: vooral de kamers worden als krap ervaren en ook enkele gezinnen gaven aan de kamers nogal gehorig te vinden.